Tror nån på det här..?

Min kära mor är tydligen trött på mitt konstanta hostande och snorande och har tjatat på mig hela dagen att jag ska prova att ta en whiskeypinne för att stävja förskylningen – so here it goes. Vidrigt, jag fattar inte hur folk kan dricka det här och faktiskt njuta av det. Är det nåt man lär sig uppskatta när man blir äldre? Jag ska tvinga i mig en halv deciliter och vaknar jag inte pigg som en  lärka och med snorfri näsa imorgon bitti ja då jävlar…

This entry was posted in Daily. Bookmark the permalink.

One Response to Tror nån på det här..?

  1. selar says:

    Jag är іnte så mycket аv en Inteгnet läsaren att vara äгlig, men dina
    ρlаtser verkligen trevlіgt, keep іt up!

    Jag sκa gå vidare och bokmärke din ωebbplatsen κοmma tillbaka i framtiden .
    Stort tack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *