Loading...
X

Tror nån på det här..?

Min kära mor är tydligen trött på mitt konstanta hostande och snorande och har tjatat på mig hela dagen att jag ska prova att ta en whiskeypinne för att stävja förskylningen – so here it goes. Vidrigt, jag fattar inte hur folk kan dricka det här och faktiskt njuta av det. Är det nåt man lär sig uppskatta när man blir äldre? Jag ska tvinga i mig en halv deciliter och vaknar jag inte pigg som en  lärka och med snorfri näsa imorgon bitti ja då jävlar…

“It is better to fail in originality, than to succeed in imitation.” – Michael Jackson

One observation on “Tror nån på det här..?
 1. selar

  Jag är іnte så mycket аv en Inteгnet läsaren att vara äгlig, men dina
  ρlаtser verkligen trevlіgt, keep іt up!

  Jag sκa gå vidare och bokmärke din ωebbplatsen κοmma tillbaka i framtiden .
  Stort tack

   
  Reply

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *