Wien

Gäster och fläskiga tomater

Yo bloggen! Nu har våra gamla roomies anlänt till oss och ska husera här över helgen. Vi har precis klämt i oss en pannkaksfrukost deluxe och klarat av det första nostalgiska IBM-snacket – nu väntar lite matkoma, promenad och en dagsutflykt ner till centrum som blir lika mycket äventyr för mig och Addelito, med tanke på att vi aldrig är där nere längre. Vi åkte förbi igår och hela jäkla parken är pånyttfödd typ. Vilse i min egen stad.

Skickar in lite Wienbilder så länge – den staden var verkligen precis så vacker som jag hade föreställt mig, alla byggnader otroligt detaljerade och fruktstånd och blomsterhyllor överallt. Till och med deras trafikljusgubbar var något utöver det vanliga.

DSC_0022

DSC_0022 (2)

Flesch tomaten” – fniss.

DSC_0047 (2)

DSC_0047

DSC_0089 (2)

DSC_0128 (2)

DSC_0221

DSC_0227

By the power of our poop, we claim this one our throne

DSC_0229

Trevlig lördag gott folk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *