Daily

Prickiga hästar och penicillin-pruttar

God lördag på er alla där ute!

Även idag kom jag upp riktigt sent från sängen, med en super-mattig Idun som bara ville ligga kvar och gosa. Då är det svårt att putta undan och kliva upp <3

Det gjorde jag först när hon la av en av sina mördande penicillin-pruttar…

_DSC0085-1.jpg

Annars är idag en bra dag känner jag. Jag känner mig inte stressad, även fast jag har en diger lista av småsaker att beta av. Men nu kan jag ju se tillbaka i min kalender att jag faktiskt gjort saker och följt mina listor och to-do:s någorlunda. Det hjälper verkligen att ha det svart på vitt.

_DSC0086-1.jpg

Socialt mätt och glad är jag också efter en supertrevlig kväll ute igår med Johanna och Sosso, två fd kollegor. God mat och goda drinkar och bubbel ingick i paketet också, plus en längre tids parkering på Mjölbys langar-torg med suspekta vita volvos som cirklade runt oss, hehe.

_DSC0098-1.jpg

Vi ska strax ta en lång promenad i solskenet, sen ska jag nog prioritera att skola om mina växter och vinterså lite mer. Mitt stackars växtutbud har halverats under den här vintern eftersom vi haft det så himla kallt. Hoppas på att kunna fylla på lite under våren.

Lite tårtor ska fixas, och bokföring behöver göras, och pizza ätas. Allt i lagom takt och med många kaffepauser. Jag ska också städa soffan – tydligen är våra möss så bekväma hos oss, att de snor med sig fåglarnas frön jag har i en korg, och går och sätter sig i soffan för och äta dem. Skulle inte förvånat mig om de satt på ett Sex & the City-maraton om jag hade råkat glömma mobilen hemma också.

_DSC0102-1.jpg

Bilderna som ackompanjerar det här inlägget är från förra söndagen, då vi snackade struktur och var i stallet en snabbis och hälsade på nytillskottet Aladdin. Den här sötnosen vill jag ta mååååånga bilder på framöver.

Och kolla Malin hår! För ett tag sen var det mörkare violett, och nu går hon all in på klarrött. Hurra för modiga hårexperiment!

_DSC0106-1.jpg

Gosade med stallkatterna.

_DSC0109-1.jpg

Och drömde om den dagen då vi har en egen gård och jag fyller den med alla möjliga djur – Aladdin är ju perfekt storlek för en sällskapshäst som går och skrotar som en hund och följer med ut i skogen emellanåt. Vilken dröm!

Nu pockar hundarna på promenad och kaffet är slut, så det är dags att masa sig upp och ut och dra i sig massa ljus och värmande strålar. Ha en go fortsatt lördag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *