Uncategorized

The ID 10 T error – två måndagsfilmer från IT-världen

Måndag igen efter en helg blöt av många olika orsaker (Puckodrinkar var ett nytt koncept jag inte testat innan med adekvata resultat som innebär att jag förmodligen kommer vara relativt restriktiv med den formen av dryck i fortsättningen) och det är för tillfället lunch med tillhörande slösurfkaka till kaffet. Det kommer vara full rulle ikväll och under morgondagen, what with the Alla Hjärtans Dag och skit och sen ska jag åka upp till Huvudstaden i jobbärende i veckan med. Och apropå jobb så blev jag påmind om detta guldkorn nu under förmiddagen, och efter att ha sett den igen så är den skrämmande mer relevant i dagsläget än när jag såg den sist. Jag säger inte att det är exakt såhär för mig i projektform just nu, men jag tror alla mina kollegor håller med om att det generellt är skrämmande nära mest hela tiden 😀 

Och när vi ändå är inne på det här konceptet så slänger jag med en gammal IT Crowd-favorit också som nog gemene kollega känner igen och har upplevt med minst en förälder.

Nu ska jag återgå till mitt Exceldokument och försöka få iallafall mina röda, blå och transparenta linjer i synk med allt annat förutom mina tre addon-fria browsers. Ha en fortsatt bra måndag peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *