Uncategorized

Massa jobb, massa kött, och massa resa

Vilken vecka – det här projektjobbet har verkligen sugit musten ur mig på alla plan. Jag har till och med drömt om det förbaskade Exceldokumentet jag jobbar i och vaknat rabblandes SLA:er och designförslag. Nu är det förlängt till nästa vecka med, sen går saker tillbaks till det normala. Tyvärr, för det har varit riktigt kul och fokusera på detta.

Men men – det får bli ett snabbt inlägg här för jag ska alldeles strax slänga in hundarna i bilen och dra upp till huset, sedan dra ner till resecentrum igen och in till min käresta för att senare dra till en köttbuffé. Jajamen, en buffé av kött. Min veggonerv sitter och blänger ilsket på mig i ett hörn där i hjärnkontoret så jag får kompensera detta med att äta enbart vegetariskt nästa vecka och dra ett par illasmakande gröna smoothies bara för principens skull. 

Och, något som ju är spikat sedan en hel vecka tillbaka men som jag av någon anledning inte alls tänkt på och skriva ner – jag ska till Australien! I augusti, i ca två veckor – en sväng till Singapore över dagen kanske och eventuellt en snabbvisit till Nya Zeeland, färdplanen är inte helt spikad ännu. Men biljetterna är beställda och betala, there´s no turning back. Nu ska jag bara försöka hitta det mest näringsrika sättet att enbart äta nudlar och buljong på i ett helt halvår så jag får råd att göra alla awesome saker som brainstormats inför resan… 

Mer om det sen – nu, mot köttfesten! Trevlig lördag peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *