Australien

Från kossor till kristaller

God morgon världen, klockan är strax innan nio här och resan börjar närma sig sitt slut – vi har börjat ta oss ner till Sydney igen och huserar nu i en inredd källare i Coffs Harbour. Planerna för dagen är ännu obestämda – för egen del har jag bockat av de mesta grejerna på min bucket list så allt därefter blir som en liten bonus. 

På vägen ner till Coffs så har vi susat förbi stora öppna vidder med skog och berg i bakgrunden, och både stora och små farmar med kossor, några får och en enda grisfarm. Den här rutten har jag sett allra flest vilda kängurur på. Vi har snirklat oss uppför en dödsväg med andan och ångest i halsen för och se ett vattenfall med inkontinensproblematik, och så har vi stannat till vid en kristallträdgård full av hinduiska statyer och luften tjock av rökelse. Mitt i allt. 

_DSC0177.jpg

_DSC0173.jpg

_DSC0165.jpg

_DSC0110.jpg

_DSC0083.jpg

_DSC0100.jpg

_DSC0055.jpg

_DSC0054.jpg

Efter vad vi nu tar för oss idag, så drar vi vidare till Newcastle och sedan tillbaka till Sydney lämnar in bilen, och stannar kvar där sista dygnet innan hemdags. Får se om det blir ett till snabbt inlägg innan dess, eller om det får vänta tills jag är hemma i Svedala igen och har gått igenom mina tusen-nånting bilder. Tur det är halva semestern kvar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *