Daily

Uppe i stada

Tänk hur mycket ett litet miljöombyte kan göra – nu är jag här i huvudstaden, har checkat in på hotellet efter en förvånansvärt snabb bussresa, och spenderat en blodkokande halvtimme med ett inte så förvånansvärt slit med och få ordning på Lightroom i resedatorn. Alldeles strax ska jag gå ut och få mig nåt och äta. Sen är det bara jag och kameran, och staden. Vandra runt och bara vara. Så himla skönt. Det behövdes.

Enda andra planen är väl och hitta en obligatorisk chipspåse att dra sig tillbaka med sen när mörkret faller, och sträckläsa min bok ackompanjerad av allt liv och musik utanför fönstret. Och se fram emot frukostbuffén!

Hade egentligen tänkt skriva ett litet inlägg om min utflykt med kära mor i Gamla Stan också men så envisas ju Adobe med att göra sina produkter så fruktansvärt enerverande så screw that, det får vänta. Tills vidare håller vi till godo med en stolpskottbild…

DSC_0593

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *