Daily

Steven Seagull och brödbitarnas undergång

På väg till Tallinn så fanns det, till min stora lycka, ett gäng asiater vid skymningsdags som lockade och pockade på en fiskmås som hängde hack i häl i aktern och nappade åt sig brödbitar och poserade välvilligt inför alla kameror. Jag var inte sen att sälla mig till deras ivrigt påhejande gruppering och få mig ett par snabba på denna Östersjöns Steven Seagull.

DSC_0211

Majestätisk som få.

DSC_0218

DSC_0224

Tjoff!

DSC_0235

På´t igen! ÖÖÖÖÖHHRNNÖÖÖHHRN! *ska föreställa accelererande billjud* *vilket är rätt ologiskt för ska nåt ljudas till detta så är det ju ett accelererande flygplan* *men hur ljudar man ett sånt?*

DSC_0240

Vi går in för touch down.

DSC_0257

Rätt in i brödluckan!

DSC_0258

Tredje gången gillt.

DSC_0261

Röda Jackan är så skraj så hon släpper brödsmulan i luften innan vår bevingade hjälte ens hunnit fram till handen. Men det är ingen match för denna Majestätiska Måzart!

DSC_0266

TJOFF! sare så var smulan i magen!

DSC_0267

DSC_0268

DSC_0269

Deal with it.

DSC_0270

Jag vet inte riktigt vad som hände med bilderna här för övrigt, mitt 35 mm objektiv brukar fungera alldeles ypperligt i sämre ljus men här var det färgblödning och oskärpa så det sjunger om det. Jag orkar inte ta reda på om det är nån redigering i Lightroom som felar eller handhavandefel av undertecknad – det är lättare att komma fram till att det är objektivet som är skrött och ett nytt behöver införskaffas som höstpresent…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *