Daily

Summer pics

Jag är med kamera igen, woop woop! Trots att jag har en riktigt gedigen mobilkamera så är det inte riktigt samma sak ändå, jag vill ha den där tyngden i handen och inte bara trycka på en skärm.

_DSC0139-1.jpg

Nu har jag en hel del backlog och ta mig igenom, men det är typ 28 grader ute och mina blommor är i desperat behov av toppning, Kelly behöver borstas innan hon dränker oss i hår, och vi ska även in till Motala för en del göromål och fira Lasse. Så med tanke på att jag klagade över att sommaren gått för fort i förra inlägget, så passade jag på nu när min (andre) älskling är tillbaka i handen på mig att föreviga lite sommar 2019 på bild.

_DSC0141-1.jpg

_DSC0142-1.jpg

_DSC0143-1.jpg

Vi åkte till Nässja sent igår kväll för ett kvällsdopp.

_DSC0144-1.jpg

Funderade på och samla in de här i år igen och göra saft på, men den här sommaren har jag varit så osugen på allt sånt faktiskt, eller ja. Suget har funnits emellanåt, men inte orken. Så humlorna får nog behålla dem för sig själva ett tag till. De behöver dem mer anyway.

_DSC0145-1.jpg

_DSC0146-1.jpg

Tanken var att Kelly skulle få rusa av sig med efter att ha varit hemma större delen av dagen då vi åkte till Gränna med.

_DSC0147-1.jpg

Men de körde med vattenskotrar här och Kelly är ju rädd för allt som brummar och smäller i fordonsväg, som man nästan kan se på bilden här. Efter att en av dem försvunnit en stund kunde vi iallafall distrahera henne med pinnkastning och bad en liten stund.

_DSC0148-1.jpg

När de sen kom tillbaka så var hon inte lika rädd, men bättre ta det säkra före det osäkra och lämna med flaggan i topp. En fästing hade dykt på mig i vattnet och tuggat sig fast i min mage och ja, det blir väl inte mycket mer sommar än så, hehe.

Ta det lugnt i värmen där ute nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *