Daily

Pinchos och lite gräsänksliv

När jag laddade upp de här bilderna nu, ser jag att det blev den tråkigaste bildserien på länge, haha! Närbilder på mat, och typ tomma gator. Yaaay!

Förra veckan var jag nämligen i Linköping och käkade på Pinchos med Johanna. Det blev en riktig splurge med många nya, goda rätter, en del drinkar och bubbel, och så klart en massa finfin catching up.

_DSC0378.jpg

Alltid räkor med aioli. Och majskolv rullad i parmesan.

_DSC0379.jpg

Edamamebönor med sesam, chili och salt.

_DSC0381.jpg

Utmanade mina fördomar om mango i mat, och tog fisk med mangosallad och stark sås. Klart godkänt.

_DSC0384.jpg

Vi planerade hur mycket efterrätt vi skulle orka, och jämförde arbetsplatsproblematik, alltid ett lika hett ämne.

_DSC0385.jpg

Ett tips angående drinkarna på Pinchos – godisdrinkarna i höga glas är goda, men det är ju typ 80% is – svindyr is också. De mindre drinkarna är precis lika goda, och med normal is-ratio.

_DSC0388.jpg

Det var oerhört varmt där inne, så när vår bordstid var ute flyttade vi ut tre meter till uteserveringen med churros och hasselnötsdipp.

_DSC0389.jpg

Visserligen var det här en torsdag, men ändock semestertider – och väldigt lugnt med folk på den här sidan. Det var rätt nice, så vi blev kvar här ett bra tag.

_DSC0390.jpg

Sedan flyttade vi upp till stora torget, där O´Learys var föredömliga i att ha bord och gäster på bra avstånd. Som av en händelse spelade de även ett helt medley av den musiken jag festade till i Dublin, så fick en liten nostalgitripp på köpet.

_DSC0392.jpg

När de började stänga ner var det dock rätt fullt på andra uteserveringen, och stora sällskap med. Suck.

En sista GT, och sen var det dags att tåga hem till Skänninge och bli upphämtad av min chaufför.

Och jag lovar, Johanna var där, jag var inte ute själv och slog runt med minimat och dubbla drinkar 😉

Nu slutar sista nattskiftet för veckan om tre timmar, Marcus är i Mats och Karins stuga med sina vänner, så jag har en helg med gräsänkeri att se fram emot. Jag och Kayla ska laga en himla massa fudge, städa bakstugan, leva på smörigt ris, och kolla klart på The Umbrella Academy. Klaus är min favorit, såklart. Androgyn, knäpp, OCH irländsk.

Hoppas ni får en fin fredag peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *