Utflykter

Etapp 2

Under den tidiga eftermiddagen där på lördagen sladdade vi in till Mats och Karins sommarstuga för etapp 2 i vår lilla turné, hehe. Här var jag riktigt slapp och har inte många bilder alls, men det är ju ett bra tecken – även om det är roligt och fota, så är även det här att hela tiden leta efter tillfällen då man “borde” ta en bild också en del av stressen.

P1070978-1.jpg

Jag fick iallafall med några av de viktigaste komponenterna för en härlig sommareftermiddag – bubbel med lite av mammas hemgjorda flädersaft i, och en tallrik med godsaker.

P1070979-1.jpg

Samt alla härliga odlingar och blommor – jag går alltid runt och spanar in vad som är nytt, och hur långt allt kommit jämfört med mina egna plantor. På baksidan av stugan finns en hel vägg med tomater som doftar underbart.

_DSC0105-1.jpg

Det var VARMT, en av de varmaste dagarna, så Marcus och Kelly badade.

_DSC0106-1.jpg

Då har jag naturligtvis hundraelva bilder av en hoppande Kelly i kameran.

_DSC0114-1.jpg

_DSC0115-1.jpg

_DSC0116-1.jpg

P1070981-1.jpg

Här satt vi och njöt av värme (vissa av skuggan), goa grejer och gott sällskap. Jag och Karin tog en promenad med Kelly, gick förbi vad vi tror var ett bröllop på gården en bit bort, och spanade in de vilda fåren igen. Skrev jag om dem sist vi var här? Måste gå tillbaka och kolla, fick ju riktigt fina bilder på dem.

Under kvällen åt vi ännu mer goda grejer, drack fler goda grejer, och ja, rinse and repeat liksom. Så skönt och bara vara.

Och nästan bäst av allt – nu i augusti kommer de få hem en liten valp till stugan, så nästa gång vi kommer hit hoppas jag på sprattliga irländsk terrier-kramar och en himla massa valpgos <3 har inte vi skaffat egen valp tills dess, så får han funka som tillfällig dos så vi klarar oss tills dess. Ser fram emot massor valpsnack och nörderier i uppfostringsmetoder, hehe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *