Uncategorized

Kvällsarbete

Gokväll gott folk! När jag skriver det här sitter jag på jobbet, mitt “ordinarie” jobb då, och tjänar lite extrapengar. Är egentligen ledig denna vecka annars. Det blev ändå ett helt OK avbrott i planeringen eftersom jag inte vill ägna mig åt några detaljerade uppgifter när risken finns att bli avbruten av samtal. Så ingen, bokföring, men väl bloggande!

Har ju inte bloggat på flera veckor – det har helt enkelt inte funnits sug, tid eller energi. Tyvärr, för jag vill ju ha kvar bloggen och fortsätta uppdatera. Den är min dagbok ju. Men nu med tre REKO-ringar att sälja till, ett spirande samarbete och en del specialbeställningar, utöver hönshusbyggandet och allt annat jag vill göra, så finns det inte mycket tid kvar. Jag håller dock på och försöka streamline:a så mycket jag kan nu, speciellt inför annalkande julgodissäsongen. Tar dessutom in mamma på timlön vid behov, hehe.

Iallafall – jag tänkte att jag slänger in en snabb uppdatering om vad som skett sen sist. Inlägget ackompanjeras av restaurang Gyllenhammar där jag och Marcus var på jazzkväll (!) för ett tag sen.

P1080067.jpg

Hönshuset – är klart! Sånär som på bajsbrädan som jag ska måla och sen sätta upp. Jag och Niklas påbörjade stommen till hönsgården, och i helgen tog jag och Marcus krafttag och färdigställde den till 95%. Jag ska näta in lite sektioner runt huset bara. Och se köpa foder, halm och alla tillbehör, och kaaaaaanske hämta hem två gullisar redan denna vecka, iiih!

P1080068.jpg

Företaget – går mycket bra. Jag har som sagt tre REKO-ringar nu som jag säljer på, har dock skippat förra och denna veckan till förmån för och ta fram nya produkter. Sånt jag haft som idé i skallen sen i somras men inte hunnit eller orkat färdigställa. Jag har också dialog med en bröllopsfotograf om ett samarbete och att de vill köpa in praliner, riktigt roligt. Nu har jag släppt förbeställning till julkalender med (hittas häääär) och är då snart på ettårsjubileum. Tror jag? Shit jag måste ta reda på när jag gick live egentligen, så jag inte missar, haha!

P1080069.jpg

P1080070.jpg

World of Warcraft – Classic lanserades i augusti, och självklart är jag där och spelar. Med Marcus och Stefan och några av Marcus vänner. Supermysigt är det. Jag är självklart sist i lvlandet eftersom jag har tusen andra saker jag gör med, typ, men nu dingade jag 52 så getting there. Molten Core here I come!

P1080071.jpg

P1080072.jpg

Annars då: ja, annars – så finns det inte så mycket annars. Jag jobbar här i Linköping, och hemma med företaget. För nu har jag faktiskt börjat säga att jag jobbar – innan har det mest känts som att jag lekt företagare typ. Men i takt med att försäljningen ökade i och med REKO-ringarna så är det ett par solida 8-timmarsskift, minst, inför dem. Mina kartong-och-chokladbeställningar börjar bli riktigt stora nu.

Nackdelen är ju att det inte blivit så mycket tid över till trädgård, umgänge, pyssel och annat. Tur att både jag och M spelar WoW annars hade vi fått planera in datenights liksom. Jag har i omgångar känt av lite stresspåslag men är betydligt bättre på och hantera dem nu, och väljer aktivt bort saker. Dock blir jag ju fortfarande väldigt trött, väldigt lätt, och inte fastna i de sällsynta energi-spurter jag får är fortfarande svårt. Jag känner att jag absolut inte är duktig på och höra av mig nu, så jag ber om ursäkt till alla som läser detta nu men som inte pratat med mig enskilt under de senaste två veckorna eller nåt, hehe. Jag ska tänka mer på det, jag lovar.

P1080073.jpg

Maten på Gyllenhammar var iallafall god, och titta där – till och med en hel svamp ligger där på tallriken! Det var helt otänkbart för x antal år sen, eller ja – egentligen hela mitt liv då jag avskytt svampens konsistens. Men nu minsann börjar jag bli luttrad. Kom och tänka på Sara J nu med, som skulle bjuda på mat i Dublin och serverade svamp så var så otroligt finhackad, typ millimeterstora bitar, för att jag skulle kunna äta av den <3

P1080076.jpg

Nu ska jag återgå till kundernas köer här i en och en halv timme till, sen får vi se om jag beger mig till bakstugan och spritsar kristyrögon eller om det blir tidigt i säng.

Tack för att ni hänger med och ta hand om er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *