Listor

Önskelista

Årets önskelista blir rekordlåg tror jag – jag har ju faktiskt allt jag vill ha just nu (utöver en bondgård då, men det får la bli nästa år) så det var jättesvårt att komma på något att önska sig. Jag fyller ju år nästa vecka, men kommer jobba natt då så får se när det kan bli firande. Är ju inte mycket firande och tala om just nu heller, med de tiderna vi är i… men, för de som är intresserade av att ge en liten present, I present (höhö!) to you:

giphy.gif

Inte bara en jar, utan en gigantisk PILE! Jord är alltid välkommet hit. Det skulle vara nice om någon kunde fixa hem jorden från Tuddarp åt mig så slipper jag, hihi – den skulle vara redo att säljas under maj någon gång. Annars funkar det alldeles utmärkt med påsjord som är hyfsat bra och gärna eko.

dahlia.PNG

Dahliaknölar. Eller sådana på väg upp. Jag hade ju massor fina, som jag nog tyvärr glömde ute för länge och sen dödade genom att vattna dem under försådden nu.

spray_death.gif

Och – någon som kan hålla mig sällskap när jag rensar allt förbaskat ogräs på hela gårdsplanen. Att någon ger av sin tid är egentligen det mest värdefulla av allt, oavsett vad tiden läggs på <3 jag bjussar såklart på kaffe och kaka.

Och that´s it! Eller ja, nu när jag tänker efter är presentkort från en trädgårdshandel alltid välkommet. Så fyra grejer då. Jag önskar ju såklart att alla mina nära och kära håller sig friska, att mina små kycklingar växer på sig bra, och de övriga djuren är krya. Och att få fortsätta ha en bra balans mellan företag, jobb och fritid. Puss på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *