Listor

Addering till önskelista och en efterlysning

Kom ju på att jag glömde nästan det viktigaste av allt i förra önskelistan! Eller ja, viktigast är väl och ta i – men eftersom jag ska försöka göra en effort att inte konsumera så mycket kläder framöver och istället bli bättre på att kombinera de jag redan har, så innehar det här plagget en nyckelroll. Nämligen den korta koftan. 

kofta1.jpg

kofta3.jpg

kofta4.jpg

kofta5.PNG

Korta koftor är alltid åtråvärda hos oss som sportar vintageklänningar, men ack så svåra att få tag på! Speciellt i bra kvalité och inte bara de sladdriga polyestervarianterna från H&M. Eller så kostar de multum för att de är producerade i begränsad upplaga hos specialiserade återförsäljare. Inget fel med det visserligen, men jag är inte riktigt där ännu så jag kan lägga ut över en tusenlapp på ett plagg som precis täcker de lite mer vitala delarna av min överdel. 

Jag har alltid kört på långa, täckande koftor innan till min mammas stora förtret så nu är hon väl glad över att jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga och insett att det är mer smickrande med midjekorta sådana. Scannar numera alltid alla loppisar efter både korta tröjor , boleros och koftor men det är skralt emellanåt. Så skulle ni råka springa på ett av dessa sneaky plagg i storlek S, M, 38 eller kanske en liten 40, så får ni jättegärna notifiera undertecknad. 

Jag räknar ner timmarna till helg här med hjälp av årets första pepparkakor och roddar med en kombinerad after work och reunion som går av stapeln nästa vecka ihop med en kollega som nyss blev min ex-kollega – det går undan i svängarna! Men himla kul och fortfarande kunna få ihop folk som man inte snackat med på år och dar eller ens har på samma jobb längre men som fortfarande mer än gärna hoppar på såna här event. 

Helgen är mycket efterlängtad också, full med göttigt mys – loppisrunda, skogsutflykt, biobesök och god mat. Bloggens arkiv är kirrat nu med, ska bara försöka få till nåt slags kategoriarkiv med och lite annat småfix så är vi på banan sen.

Önskar en en trevlig fredag peeps, och en bra helg!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *