Daily

Countdown

Nu vart det glest mellan livstecken här, men just nu befinner jag mig lite i en planerar-bubbla.  Om en och en halv vecka fyller jag 30 (dum dum DUUUUM!) och jag insåg först häromveckan att jag ju måste bestämma om kalas för familjerna, och vad som ska serveras – min bakning har ju legat lite i stiltje en period, men nu väcktes lusten igen efter att fixa en maffig tårta och dignande kakfat. Jag har dessutom glömt bort det kalaset eftersom jag fokuserat på min lilla middagsfest för gänget som går av stapeln lördagen efter jag fyllt, med 50-talstema. Drinkar, dekor och musik planeras och fixas, för och inte tala om mat och dessert. Det blir inte stort, men man kan ju gå rätt all in ändå!

Och om tre veckor så bär det ju faktiskt av till Wien med – som jag ser fram emot så himla mycket! Bara strosa runt och njuta med alla sinnen i en av världens vackraste städer. Nu har dessutom setlistan för vad som spelas på Zimmers konsert släppts, och alla mina favoriter är med – woop woop! Ovanpå detta så släpper jag snart ifrån mig min bil, vi får vår splitternya vuxenbrummare, min nya förbättrade lön kickar in och ger dessutom dubbel utkastning i Maj, och snart är det semester. Det är som att allting just nu ligger och är vibrationer i luften som blir starkare och starkare. Så mycket och se fram emot, det är härligt.

Som grädde på moset -om tjugo minuter är det dags för nästa avsnitt av Det Stora Tårtslaget på 7:an, så jag ska förbereda en chai latte och välja ut en filt för att sedan bösa ner mig i soffan framför alla mina favvobloggare som sliter med sina otroliga konstverk och insupa lite inspo. Ha en toppenkväll ya´ll!

_DSC0639

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *