Daily

Trycker på play, på play och sen repeat

Tjo peeps – nu är det lite bättre tider här. Eller ja, faktumet kvarstår med Idun. och grubbla lär jag väl aldrig sluta med ens i graven (då man VERKLIGEN har tiden ju) men just nu känns det helt OK iallafall.

Hade ju egentligen tänkt spendera eftermiddagen med att fara tillbaka in till Linköping för och hälsa på stadens nyanlända swaussie-juvel hemma hos T&M men på grund av sjukdom får vi skjuta på det till nästa vecka. Positivt dock var att Malin var på väg åt samma håll och nu kunde göra en skarp u-sväng och sladda in till Motala istället. Lite prat varvat med kladdkaksbakning (med betoning på kladd!) och studiebesök i lekparken så blev denna fredag så fartfylld som den kunde bli.

Bästa idag: när jag konstaterar att det börjar bli fullt på kakan och ingen plats för jordgubbarna som var kvar, och pragmatiske E lika stadigt konstaterar “då får vi äta upp dem då!” och skyfflar in gubbar och hallon snabbt som tusan med världens busgrin <3

bakacollage

DSC_0462

DSC_0465

Nu sitter jag här och steker schnitzel, zappar runt i Spotify efter feel-goodmusik, och korkar upp vinflaskan till tonerna av den spontana gatufesten som pågår nedanför fönstret. Tar ett djupt andetag och trycker Paus på grubblerierna och Play på nuet istället. Shieeeet vad poetiskt!

DSC_0469

Trevlig helg på er folket!

DSC_0470

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *