Daily,  Höns

Julledigt

Äntligen ledig – nu är sista nattveckan för detta år gjord, och nu stundar lite julledighet. Jobbar nästa helg, och sen ledig två veckor igen. Några extrapass har jag tagit för och passa på innan vi förmodligen blir uppsagda den 8:e, men de kommer förmodligen vara superlugna som vanligt. Tänkte passa på och brainstorma påskprodukter då.

Har jag superdupertur, så har jag även redan ett jobb kirrat – ska eventuellt på intervju i sista sekunden imorgon, ett riktigt bra jobb är det så håll tummarna för mig.

P1080140.jpg

Idag ska jag slå in mina julklappar, äntligen unna mig några timmar i trädgården i dagsljus, och fixa några små chokladkakor. Fick en sista-minuten-beställning på veganska, juliga sådana och även fast jag satt stopp för de flesta beställningar så vill jag ändå bemöta de återkommande kunder som beställer lite specialare. Veganskt och glutenfritt, dem vill jag måna lite extra om. Och chokladkakor går fort, det fixar jag under tiden jag slår in klappar. Chokladkakor är btw en av de grejer jag vill utveckla nästa år om jag får möjlighet, har så himla mycket inspiration och idéer om dem.

P1080146.jpg

Tyvärr är det här gamla bilder, ingen snö så långt ögat når idag, istället är det solsken. Allt är så otroligt blött och fuktigt, längtar verkligen till när det börjar frysa på och blir lite torrare. När kommer det ske månntro, i mars? Suck.

Anyway, ville bara titta in och säga gomorron, och vara glad över att jag hinner och orkar blogga igen, hehe. Ha en fin fjärde advent! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *