Daily

Bloggtest

Tjo peeps!

Inte för att jag vill göra mig några föreställningar om att jag har mer än fem läsare som alla desperat suttit och refreshat URL:en de senaste veckorna i jakt på ett livstecken, men om ni ändå är iallafall två stycken som klickat er in lite småsurt under lugg så får ni gärna meddela ifall ni fortfarande blir skickade till en kinesisk skoåterförsäljare? Efter många om och men har City Networks gjort en återställning från backup, vilket inte helt säkert skulle lösa problemet men jag hoppashoppashoppas verkligen det för satan vad enerverande det har varit med den här skiten. Och vad himla random att just min blogg ska bli hackad och utnyttjas för skodon och husgeråd av tvivelaktig kvalitet – hur mycket kan de ha tjänat på min handfull av småbuttra läsare liksom?

Men ja – hojta gärna om ni fortfarande blir ivägskickade. Jag ser att det fortfarande kommer kinesiska tecken när man googlar på Noobyliscious, I am at loss till vad man ska göra åt det om resten funkar men hoppas väl på att det är nån cache som tar tid på sig att tömmas.

Cat (and bird) tax:

lerro8r-imgur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *