Daily

Lite födelsedagsfirande och marknadsplaner

Hej hej bloggen!

Efter en väldigt händelserik helg, så har jag fått ta de här dagarna som vilodagar, mer eller mindre. Inte många knop har blivit gjorda. Eller ja, i måndags var jag rätt pigg men hade lyckats glömma bort att jag jobbade till 18 och fick min bil inlåst på området (då grindarna stänger 18)! Det var bara och vackert knalla ner till resecentrum och ta tåget hem till Skänninge och be om skjuts från Marcus som var hemma sjuk. Vart inte mycket av den kvällen, hehe.

Förra veckan körde jag ju racer-bakning måndag till onsdag, och sedan vankades det pralinkurs på fredagen (skitkul, kommer i eget inlägg!) samt helkväll (och lite eftermiddag) på spa med tjejgänget. På söndagen var jag rejält socialt bakis, och humörsvängningarna kom som ett brev på posten. Det hade jag faktiskt räknat med, så jag var lite beredd. Fick avbryta de få inplanerade saker jag höll på med och bara gå och vila, läsa bok, och kolla på Mandelmanns.

Nu sitter jag iallafall och försöker komma ikapp med bokföringen, och planerar för företagets förehavanden. Jag är inbokad på några marknader framöver nu, woop woop! Det ska bli både kul och sjukt läskigt att vara out there, och faktiskt ha kundkontakt och se vad som funkar och inte funkar.

_DSC0156-1.jpg

Iallafall, ville mest säga hej, önska er en trevlig fortsatt lill-lördag, och kunna lägga upp de här bilderna från när vi firade mamma för ett par veckor sen. Med obligatoriska, halvsuddiga Idun vs visp-bilder.

_DSC0158-1.jpg

_DSC0164-1.jpg

Jag fixade ju tårtan – en marängskapelse fylld med lemoncurd, jordgubbar och vispgrädde. Kruxet var bara att jag tagit de frysta jordgubbarna från i somras, och missbedömde lite hur mycket saft de faktiskt avger. Det blev en något läckande tårta kan man säga, hehe. Var så länge sedan jag gjorde en annan tårta än veganska eller glutenfria, sockerkaksliknande sådana. God var den iallafall.

_DSC0172-1.jpg

Oliver fyllde ju år dagen efter så han fick sig en slev fir också – här i födelsedagströja och med ögonen öppna. På prick varenda annan bild blundade han.

_DSC0174-1.jpg

Fina Kicki och blått kvällssken.

_DSC0175-1.jpg

Gullig Idun som låg och jäste i soffan.

_DSC0176-1.jpg

_DSC0178-1.jpg

Med skral budget fick årets födelsedagspresenter gå i hemmagjord anda – gjorde två sorters kolor, körsbär och hjortron, som fick bo i en egensydd påse – som tidigare var en loppisfyndad duk.

_DSC0179-1.jpg

Satt till och med och tränade på att sy sådana här dragsko-påsar i en vecka innan – nu har jag således fullt med småpåsar hemma. Överväger och göra det till en standardförpackning för några godsaker. Istället för plast eller cellofanpåse liksom?

En timme kvar, sen åker jag och köper mig ett hopfällbart bord att erbjuda mina varor på sen – ha det gött peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *