Daily

Gamla skogar och nya blickar

Så var vi då framme vid nyår. Slutet på ett år som innehållit alltför många storheter som gått bort, en Trump för mycket till president, och en oerhörd twist för min egen del. Jag har fortfarande svårt och tro ibland att jag faktiskt har en helt annan vardag bakom mig, helt andra framtidsplaner. Nu är det som ligger framför mig som en öppen bok, vilket faktiskt känns väldigt bra.

De senaste dagarna nu har varit precis så som jag velat ha dem. Långa promenader i en ny skog varje dag, med kaffe eller choklad och fuktiga rumpor mot frostig mossa. Stillhet och kyla och hundar som (än så länge) kommer överens.

Jag hade egentligen tänkt och skriva ett rätt långt inlägg om reflektioner och nyårslöften, men vi har en trerättersmiddag att förbereda och mitt hår måste fluffas, nagellacket penslas, och jag var alldeles för upptagen med att äta chips och läsa under gårdagskvällen för och förbereda inlägget. Det är för övrigt ett av nyårslöftena (förbereda då – äta mer chips behöver jag knappast göra) då är man ursäktad om man slackar in i det sista va?

Så jag nöjer mig med att önska er alla ett gott nytt år och en god fortsättning, så hörs vi år 2017 – ta hand om er allesammans! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *