Daily,  Livet

Semesteeeeer – och dan-före-husflyttardan!

Asså, det är ju som rena rama julafton detta – bara snäppet pirrigare! Nu har vi äntligen packat klart allting, sånär som  på datorerna och tandborstarna. Hela lägenheten är full av kartonger, påsar och lådor och jag är helt häpen över att allt detta fått plats i den här lilla lägenheten. Gud så skönt det kommer bli med mer plats och breda ut sig på. 

Idag börjar dessutom min semester som vara i hela fem veckor från och med nu – fem veckor av uppackning, bo in sig, hitta bästa solställena, gräva djupt i mylla, grilla prick hela tiden och ställa i ordning ett kök där jag kan husera bäst jag vill, dygnet runt utan och bli störd av tiggande hundar eller vattenhämtande sambo. 

Underbart.

Firar just nu in både semester och att vi packat klart, med vin och glass. Glass i varsin matlåda och de två skedar jag kunde gräva fram ur en random prylkartong. 

P1040330-1.jpg

P1040331-1.jpg

Här är förresten en bild jag tog i helgen när det var Trädgårdsmässa här i stan. Jag var bara nere en snabbis, suktade efter Erikshjälpens retrobord men hade karaktär nog att hålla mig borta, och köpte istället ett halvt salamibestånd åt Marcus. Och så havtornsgrejer då – sååå jäkla goda! Syrliga och läskande, köpte både marmelad och sås – det sistnämnda ska få husera på mången glasskålar och pannkakor i sommar. 

P1040344-1.jpg

Och här en snabb bild av hur det såg ut  nyss när vi flyttade ut allt levande ur lägenheten upp till huset över natten – hund och mina triljoner växter, hehe. Nu får de andas frisk Brinkenluft innan den ordentliga överraskningen – lantluft!

Nu ska jag fortsätta sörpla upp mitt semestervin och njuta lite mer av ekot som blir av varje steg här i sovrummet. Inatt är det sista natten i den här lägenheten. Jag är ändå väldigt glad och tacksam över att jag fick en så pass bra lägenhet så pass kort efter min hastiga Ekön-sorti. Jag har trivts bra här, och kommer nog sakna den lite faktiskt. Magi har ändå hänt här <3

Ha en go kväll peeps, så hörs vi från huset nästa gång!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *