Daily,  Livet

Pioner och party

Slänger in lite snabba bilder under en kaffepaus, från i lördags när vi var på grillfest nästan hela tjejgänget med respektive hos Angelica. Trodde först det skulle kännas stressande att åka på sociala sammanhang dagen efter inflyttning, men det passade perfekt att låta Marcus träffa allihopa när de var i samlad tropp – kändes nästan som att det hörde till hela Vadstenainvigningen liksom. 

P1040382-1.jpg

Så avis på Angelica och Daniels ymniga rad av pioner – jag vill ha en egen rad fullproppad av dem längs med staketet. Än så länge har jag hela två små babyplantor som får ett stort ansvarsområde att axla på sina späda stjälkar. 

P1040376-1.jpg

Alla var sommarfina och brunbrända och det var midsommarfeeling redan 2:a juni!

P1040380-1.jpg

P1040381-1.jpg

Marcus hade inga problem att pladdra sig in i gänget.

P1040390-1.jpg

Hade knappt ätit på hela dagen under allt plockande, så det vattnades i munnen av allt gott som dukades fram.

P1040383-1.jpg

P1040384-1.jpg

Kött i stora lass – jag har insett att jag är en väldig novis på det här med och grilla vegetariskt, så i sommar är det jag som tar på mig att utforska det här området.

P1040388-1.jpg

Älskar dessa skönheter <3

P1040392-1.jpg

Äntligen mat! Halloumi, kyckling och rosé, massa prat, lite samba, lite fuldans, mer rosé…

P1040395-1.jpg

… och ungefär här slutade jag ta kort och ja, ni ser ju på Angelicas huvudbonad vart det här brakar hän. Vi åkte hemåt vid två-tiden, men jag såg att chatten i Whatsapp hade notifieringar från klockan fyra på morgonkvisten från Malin, så nog var det röj alltid! Mycket trevligt, och himla kul att vara alla samlade och äntligen få Marcus introducerad för alla och envar.

Nu ska jag fortsätta röja i hallen, sen tänder vi grillen och festar loss med goa fiskpaket innan en förhoppningsvis sval promenad med dogsen. Ska se om jag orkar ge mig på lådorna i min lägenhet och hitta laddarna till kamerorna, de har båda stendött nu och jag vill typ fota alltalltallt här omkring <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *