Daily

Kellys vikt i choklad och vuxeninköp

Tja tja bloggen! Här är fredagsinlägget igen, all is well in the world.

Jag har precis köpt 30 kilo choklad, Marcus har gett mig en till bänkugn i tidig årspresent, och kvällen ska dedikeras till att baka brownies – och käka pizza såklart.

Jag har fortfarande kvar administrativt skit som inte blev av förra helgen att göra denna helg. Så fick jag precis hem kakaosmörspulver som jag ska testa att temperera med, och under veckan gjorde jag IKEA osäkert kvällstid när jag inhandlade källsorteringsgrejer till bakstugan. Jag ska mäta hur stora mina grejer blir och vilken typ av emballage som ska inhandlas som funkar till allt utan att det ruinerar mig.

Behöver jag säga att jag typ lever och andas bakning just nu?

P1060534-1.jpg

Imorgon kväll tar jag iallafall en paus från allt detta och sveper in med min käresta till Linköping igen och käkar romantiska tapas = båda beställer in dubbla portioner vitlökspotatisgratäng och äter alldeles för mycket för att orka tindra med ögonen över desserten men det är sååååå goooooott!

P1060535-1.jpg

P1060536-1.jpg

Annars har det varit en väldigt lugn och händelselös vecka faktiskt. Jag och Marcus har scoreat vuxenpoäng genom att lägga våra slantar på tjocka presenningar, ved och multipack spolarvätska.

P1060537-1.jpg

Mitt enda sociala har varit ett besök hos Malin där jag åt svingod köttfärssås, köpte pärlplattor, lyssnade på imponerande väderspänningar och fick bannor för att jag drog efter andan för högt när det spelades Super Mario (men han hoppade ju FÖR SENT stup i kvarten!).

P1060538-1.jpg

P1060553-1.jpg

Nu har jag några ärendeköer att kolla igenon, en bak-podcast att lyssna på, kaffe att brygga och en godispåse att tjuvstarta med för att lindra värken i magen efter alldeles för mycket bönpasta och ketchup. Balance, u know.

Trevlig fredag på er peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *