Daily,  Skapande,  Sötsaker

Bland blommor, dammtussar och snäckskal

God fredag finingar! Och tack för alla födelsedagsgrattisar! Jag brukar försöka tacka var och en som kommenterat men nu har jag haft fullt upp med så mycket annat så det har inte hunnits med. 

Själva födelsedagen var lugn och snäll med god mat och fika – hade ju jobbat hela dagen och haft sena kvällar innan så var rätt slut redan på morgonen. Men goda drinkar, halloumiburgare och alla sockriga rester av helgens bakäventyr gav mig energi nog att slita upp jättepaketet som Marcus haft stående bredvid sängen med en provisorisk duk över hela veckan – och som Saga uppenbarligen använt som ramp för och ta sig upp i sängen. 

Och jättepaketet innehöll – *trumvirvel* – en CRICUT! 

Ni som har hängt med och läste inlägget om önskelistan är nog med på banan, ni andra är säkert lite “wtf är DET nu då?“. Men det kommer, jag ska visa er. Jag ska ha datenight med denna goding under morgondagen tänkte jag, hoppas vi kommer bli superbästisar!

Och stort tack till er som joinade in på den här presenten, den kommer bli väl använd, det garanterar jag <3

_DSC0174-1.jpg

Här syns lite av det jag pysslade med i helgen. Jag har inte lagt upp så mycket av det på bloggen här, eftersom jag går och skissar lite på en annan hemsida, med eventuellt en annan blogg – så snart jag har format affärsplanen lite mer. Tills dess fyller jag på mitt ej-längre-hemliga-instagramkonto med bilder jag lagt lite extra tid på, och testbakar en massa godsaker som jag vill kunna utan och innan och således göra på beställning. 

_DSC0157-1.jpg

Och äntligen få använda precis allt mitt samlade porslin och diverse props – och ha en anledning att köpa fler…

Här ovan syns brigadeiros, zefir och franska crullers – de sistnämnda så ofantligt farligt goda som nybakade, jösses. Gör och ät för fasen!

P1040002-1.jpg

Fina blommor jag fått, och vaser som tagit slut så då får jag använda mina återbrukade pinaler som väntar på egna projekt.

P1040014-1-2.jpg

Och igår tog jag tag i den enorma hög av minidrömfångare och dess material som jag samlat på hög men aldrig riktigt satt mig ner för och göra något av, bara samlat idéer i huvudet. Nu tog jag ett gäng grejer, satte mig vid köksbordet, och bara gjorde. 

P1040010-1.jpg

P1040018-1.jpg

Stökigt som fan vart det, och jobbigt att städa undan när ögonlocken håller på och slå igen av trötthet runt midnatt – men ändå fint stök som gör sig bra på bild. 

Nu ska jag fortsätta jobba lite, sen ta en kort lunch och försöka röja lite – vår anda av orka-bry-sig när det gäller städning har nått nya nivåer och vissa saker MÅSTE man ju ändå bry sig om för att inte stället ska utvecklas till någon slags krigszon. Slaget mellan dammtussarna och smulorna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *