Livet

Voice from the void

Hej världen! Som sagt, det är en jäkla tur att jag inte är professionell influencer, eller förvisso – tror inte det ingår någon slags post-per-week-ratio ändå. En av mina favvobloggare uppdaterar en gång i månaden typ.

_DSC0068-1.jpg

Jag fick jobbet! Och det är därför jag inte skrivit något här, det har helt enkelt varit alltför energikrävande. Det var längesedan jag kände av min utmattning såhär starkt. Att gå från att jobba natt, utan kollegor, en vecka och en helg i månaden – till att ånyo gå upp klockan fem på morgonen, stå och frysa i väntan på buss, sen spendera 8+ timmar med ett helt gäng kollegor och folk omkring en hela tiden. Komma hem när det är mörkt och fyra timmar kvar till läggdags och inte orka göra ett smack. Det var mycket mer påfrestande på sinnet än jag hade förväntat mig, och då HADE jag förväntat mig att övergången skulle vara jobbig.

_DSC0112-1.jpg

Jag fick nämligen börja tämligen omgående, så jag har jobbat där sen i måndags. Nu i helgen är mina sista två nattpass på Centric, så jag fick alltså ta ledigt från mitt nya jobb på måndag, för och kunna sova efter arbetspassen på mitt gamla jobb… tur att det är så pass lugnt där, annars hade det inte gått.

Jag ska berätta lite mer om det nya jobbet och hur veckan har varit, men for now ville jag bara slänga in en uppdatering under morgonkaffet och sen sätta igång med dagen nu när jag faktiskt kan få solljus också. Tur att den här dagintron är tillfällig innan jag börjar jobba skift, jag känner verkligen att det inte alls är rätt arbetsform för mig, blir deppig direkt av bristen på tid och dagsljus.

_DSC0121-1.jpg

_DSC0146-1.jpg

Jag ackompanjerar det här inlägget med en radda gamla bilder, har ju inte haft tid eller ork att ens lyfta kameran, hehe. Såklart är det en paus i företagandet också, det finns inte en chans att orka eller hinna med REKO etc nu. Vi får se hur det ser ut på skiftarbetet sen.

_DSC0313-2-1.jpg

_DSC0143-1.jpg

_DSC0464-1.jpg

_DSC0271-1.jpg

Nu ska jag dricka upp kaffet, sen ge mig ut och titta på mina älskade hönapönor som jag inte sett på hela veckan, och försöka beta av min to-do-lista av göromål. Kommer det här jobbet tvinga mig till att äntligen bli tidseffektiv och strukturerad kanske? Det vore ju något!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *