Daily,  Företag,  Livet

Skiftjobb igen, Stockholm och en garvande revisor

Go kväll på er! Nu har jag hoppat över till och jobba skift, och fått livet åter känns det som, hehe. Nya jobbet innebär fem olika skift, och just nu jobbar jag till midnatt. Sedan åker jag hem och är ledig till på måndag, då det är dagvecka igen. Men bara i fyra dagar, sen ledigt en vecka – skönt!

_DSC0875.jpg

Så pepp på helgen, jag ska nämligen åka till Stockholm på lördag och träffa gamla IBM kollegor, käka god mat samt få i mig en drink eller fem. Lyxar till det med hotell och en flaska bubbel på rummet, ska bli så skönt och komma iväg. De senaste veckorna har bara varit nytt jobb och trycka in pralintillverkning närhelst det går typ.

_DSC0877.jpg

Men mitt i allt fick vi iallafall celebert besök i form av Mats, Karin och deras lille Muffins – en irländsk terrier med den fluffigaste pälsen ever och en energi som till och med översteg Kaylas! De två kom alldeles utmärkt överens, det ar ett jäkla liv och farande emellanåt och jag tror hon sov hela dagen efter att de åkt hem sen.

_DSC0880.jpg

_DSC0882.jpg

Och Kelly var värsta kärringpolisen som stod och skällde på dem när det gick för vilt till, och sprang fram och buffade på den hon tyckte betedde sig värst för stunden. Ett heltidsjobb!

_DSC0887.jpg

_DSC0890.jpg

Fullt ös!

_DSC0891.jpg

Annars då – ja, nu är livet tillbaka igen som sagt så nu ska jag försöka ta tag i det lite mer. Bonda med hönorna, börja så grejer i trädgården, starta upp REKO igen. Umgås med folk, hehe.

Jag har även inlett ett samarbete med Carléns här i Vadstena, en nyinflyttad delikatessbutik så nu är mina praliner för första gången hos en återförsäljare. Och jag har skaffat en revisor! Mest för att min bokföring är fucked up och jag inte har styrka nog själv att göra om skiten och reda ut. På det första mötet informerade han mig om att jag tydligen lyckats med en momsdeklaration som inte skulle ha gått att lämna in öht. Han till och med skrev ut den och gick och visade sina kollegor, och garvade. Jaja, någon ska väl lyckas med sådana omöjliga grejer här med.

_DSC0921.jpg

Nu ska vi gå ut och hämta några hårddiskar i labbet som ska rensas på data, jag och min kollega. Annars har vi suttit och bryggt kanna efter kanna med kaffe och käkat kakor och käbblat med varann, sämre kan man ju faktiskt ha det på jobbet. Ha det fint peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *