Daily,  Höns

Hjärtedag och hönsshopping

Hej på er, och glad alla hjärtans dag! Jag får fatta mig kort, för jag sitter på jobbet nu under en snabb lunchpaus, och det kommer faktiskt in saker och göra. Inte som på nattskift när det finns tid att sitta och blogga. Just nu är det lugnt så jag passar på – efter att ha försökt blogga hela veckan, men det har gått i ett.

_DSC0838.jpg

Återigen så befinner jag mig i en sådan tidskrävande vardag att jag inte hinner med och göra några Alla Hjärtans Dag-specialare för företaget. Andra året i rad nu, suck. Men den här veckan har det varit mest beställningar ändå hittills, så det blev en del sena kvällar. Kul ändå! Och i helgen ska jag träffa en eventuell återförsäljare och se om jag kan charma dem med mina chokladpraliner, hehe.

_DSC0839.jpg

Imorgon kommer även Mats och Karin och deras lilla Muffins, det ska bli kul och se hur han och Kayla kommer överens. Bra hoppas jag, så hon kan få någon aningens mer taggad lekkamrat än Kelly som kan bli pepp i fem minuter typ och tjurar ihop när det blir för vilt. Och idag ska vi fira mamma som fyllde år i veckan. Februari ut kommer jag förmodligen fortsätta gå dagpass innan jag blir satt på skift, sen får jag mitt liv åter, känns det som typ.

_DSC0841.jpg

Jag tog de här bilderna häromveckan för och fråga i en hönsgrupp på Facebook om Pinglan och Pullan verkligen är hönor – ibland blir jag tveksam när jag ser dem sträcka på sig och kuta runt, de får så himla fjädriga bakdelar och ibland tycker jag kammarna är nästan ungtuppsstorlek. Men jag kunde vara lugn, det var enhälliga kommentarer som försäkrade mig om att de är unga små damer. Mycket beröm fick de med för sin skönhet, speciellt Pinglan.

_DSC0845.jpg

“Tupp, jag? Nä nu yrar du – ge mig en majs!”

_DSC0849.jpg

Ska åka och köpa lite fint till dem innan vi drar och firar mamma – ny mat som ska ge värpandet en boost, torv för dem att bada i, mjölmask, kanske en till fin vattenautomat i pulverlackerat stål… till helggodis har vi köpt på oss ett gäng påsar med riven ost som var på extrapris, så imorgon blir det fest i hönshuset!

Ha en go fredag nu, och ta hand om er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *