Uncategorized

Blåååååst

Gomorron folks – ville bara hoppa in och säga hej och trevlig helg lite snabbt. Mentalt har jag sjukt många inlägg som jag vill ha ner på print, men som alltid är tiden alltför knapp och det blir allra lägst prioriterat. Kommer det ändras nu när jag byter jobb måntro? Kommer jag kunna balansera en hållbar vardag, hinna göra det jag gillar, jobba med företaget och dra in tillräckligt med pengar till hushållet, samtidigt? Den ständigt närvarande tanken hos mig nu.

Den här veckan har varit allt annat än hållbar. Jobbat 7-16, roddat tre REKO-ringar – vilket inneburit jobb från det att jag kommit hem till 01-02 på natten, sen upp igen 06. Intervju för en visstidsanställning som gett mig en hel del tankeångest nu såhär i efterhand, imorgon ska jag till Södertälje och göra BPH (mentaltest) med Kayla och utöver det – mer jobb till nästa veckas REKO. Jag har än så länge lagt ut bara för Linköping, och de har redan beställt slut på det lilla lager jag hade. Jag ska diskutera ännu en ny potentiell återfördöljares utbud, och fick förfrågan från en annan om och göra en hel chokladask åt dem. Och ja, mitt i det här har jag fått säga nej till en rolig social grej. Den här gången både pga energin, men också pga företagsjobb. Och det gav mig såklart en del ångest med.

processed_IMG_20201008_162758.jpg

Jag fattar att den här veckan blev skitdåligt planerad, och jag tar det till mig. Bara för att jag sagt upp mig innebär det ju inte att jag kan koppla bort Ericssonjobbet redan nu – jag måste ju fortfarande vara där, och göra saker. Jobba. Tre REKO var inte nödvändigt. Jag har någon slags stress nu över att “bevisa”för mig själv men ffa Marcus att jag fixar det här, att jag kan dra in pengar, att jag ska jobba stenhårt för att vi ska ha kvar samma standard trots inget heltidsjobb för mig. Rimmar dåligt med den där biten om hållbar vardag va? Och ett orimligt krav att starta det här kapitlet med. Det kommer bli knapert för min del, jag får helt enkelt tugga i mig det. Så är det och vara egenföretagare som tar chanser. Men vinsterna som inte är materiella, det är dem jag måste fokusera ännu mer på.

processed_IMG_20201008_162802.jpg

Suck, vilket blaj det blev. Men när man väl börjar skriva vet nu. Dessutom från sängen – idag är min lediga dag, jag har sovit ut, dricker kaffe här, ska snart gå upp och åka och simma, sen hämta vovvar, och ge mig ut i skogen och leta svamp. Min bästa plats för mental återhämtning. Och däcka i soffan ikväll. Har jag ett uns energi kvar, ska jag slänga in ett gäng pumpor i ugnen och göra puré. Vi var hos Hermelins igen i söndags och plockade hem dem, och en massa supergod majs.

Och ja just det, det blåser satan ute så det knakar i väggarna, därav min rubrik som inte hade något och göra med texten whatsoever (förutom möjligen att jag kanske varit/är lite blåst).

Trevlig helg peeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *