Uncategorized

Nu drar vi!

Jag är helt slut – mer slut än vad jag varit på länge, nog faktiskt inte sen jag blev sjukskriven. Jag ska ta ett inlägg om marknaden separat sen, och alla förberedelser. Just nu ska det ätas våfflor till frukost, sen packar vi, laddar kameror, vattnar alla växter, och drar sen upp till Eva och Peter för uppsamlingsheat. Imorgon kommer jag återse mitt älskade Dublin igen, och jag ska njuta som fan den här helgen av allting. Och ta så jäkla mycket bilder!

_DSC0745-1.jpg

Throwback till när vi ordnade en överraskning till Malin, för och fira hennes examen – det är inte lätt och fixa överraskningar här ute, det finns ju in ingenstans och gömma bilar! Nu ställde sig Angelica och Sanna vid Annas lada uppe på vägen, i tron att Malin inte skulle känna igen dem. Men det gjorde hon, så när hon kom till mig ( för och “planera marknad”) var hon lite full-.i-sjutton, hehe. Men det vart så bra ändå. Sanna hade gjort god sallad, Angelica lika god parmesansås, och jag hade fixat ost, kex, blommor och ett gigantiskt kort. Och en vimpel som inte fastnade på bild, men som jag tyckte var så vårigt festlig att den sitter kvar än idag.

_DSC0747-1.jpg

_DSC0749-1.jpg

_DSC0751-1.jpg

Fina Malin, en vän som det är få förunnat och ha tror jag.

Nu ska jag bälga i mig kaffe och leta reda på alla adaptrar jag samlat på mig. Nästa gång vi hörs har jag Dublinbilder att visa – sååååååååå PEEEEEEEEEEPP!!