Uncategorized

Födelsedagsfirande part 2

Här kommer då andra delen av födelsedagsfirandet, som ägde rum helgen efter och var sådär precis lagom och härligt som jag ville ha det – en födelsedagsbrunch med bästa T & M, Marcus som passade upp med drinkar och både tilltugg och allmänt tugg i stora mängder <3

En hel del drickbart för tre pers kan man säga (Malin körde så smakade bara). 

Fina Talitha bakom lilla djungeln, som var supertaggad på och få dricka drinkar för första gången på en halv evighet.

Två uppmärksamma lyssnare – Malin som är snyggare än ever i kort, mörkt hår (tror jag pitchat båda av och till så länge vi känt varann så yay!) och den andre filuren… tja, underbar på alla sätt och vis som tjattrar på med alla mina vänner och fixar med allt.

Malin hade hittat alla de bästa korten i sina gömmor!

<3

Malin drog sedan hem för och barnvakta en hel kull, Talitha stannade kvar ett tag till för en sista drink, sen följde vi henne hem i den första, heta majvärmen. Tack tjejer för att ni förgyllde denna lördag och för att all den goda maten faktiskt gick åt!

*bild tagen från Malins instagram, @malinberg107*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *