Uncategorized

Lupinkalas!

Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att Malin plockade på sig lupiner för kund och fosterland och mer därtill – nå, här är anledningen varför.

Ett lupinkalas!

Härliga Malin hade gått loss totalt på dukning och middagsfix, sånt som en annars gärna skulle vilja göra med men där orken (och utrymmet!) tryter – Malins energi dock borde man tappa på flaska och sälja dyrt som ett helbrägdagörare elixir. 

Titta bara så mycket gott – snittar och spett och frukt och såklart en massa ost.

Bubbel i glasen och lupiner i kristallkronan, då vet man att det är fest!

Assietterna som fyndades under vår loppisrunda, och duk-servetterna likaså. 

Vi åt och åt och åt och gjorde slut på i princip allt, sånär som på ett fat med några överblivna snittstackare. Vi är inte oblyga när det kommer till god mat inte. 

Jag tog bilder på oss vid bordet men på varenda en så är typ hälften dolda av lupinkvistar så det får duga med den läckra dukningen och den här fina kissen som kom och suktade efter brieostrester.

Tack för en helt otroligt fin middag <3 nu ikväll har jag ätit en något mer blygsammare sådan bestående av rostade färskpotatisklyftor och paprikahummus, men så ska jag testa outfits till midsommar också och har inte riktigt råd med en trind mage i det sammanhanget. Hoppas ni har en fin måndagkväll gott folk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *