Uncategorized

Guten abend!

Det fixade sig med Fidan sen, redan kvart över nio på morgonen fick hon komma in och var hemma vid lunchtid igen, en klo fattigare och så ynklig, så ynklig. Tur för henne att hon ska få spendera helgen hos mamma och Lasse och bli rejält omhuldad.

Och nu är vi i Rostock på hotell Ibis, trötta och platta om bakarna efter många timmars bussresa – men också rejält mätta efter en massa godsaker och taggade på mer marknad och tivoli under morgondagen! Vi har gått runt några timmar och bara tittat på alla tivolistånd, druckit Glühwein, Marcus har släpat bort mig från alla otaliga klomaskiner som står och lockar överallt, unnat oss superfina julgransdekorationer och köpt mat och sötsaker från olika stånd. Det blir ingenlågkaloriheg det här inte!

_DSC0001.JPG

_DSC0048.JPG

_DSC0008.JPG

Kanderade vindruvor – gott, knaprigt och SÖTT.

_DSC0019.JPG

Glühwein– som vår glögg fast mer rödvinig, just denna som vi drack var rätt bitter – nästan som varm öl. INgen superhit, men ska testa igen imorgon eller en annan variant. Det fanns med likör och annat gott med.

_DSC0039.JPG

Bratwurst såklart! Jösses vilken bjässe det var. Precis efter jag tog kortet skulle jag smaka, Marcus håller fram korven och precis när jag gapar och ska ta en tugga så tittar jag åt sidan och får direkt ögonkontakt med en snubbe som precis går förbi – award for most awkward event of the year, damer och herrar! Går till mig som börjat stänger käften med en smäll, börjar garva och snubben med. Nästa försök var jag lite mer… diskret.

Kul att det blev tre bilder på raken förresten där Marcus vant ställer upp och rattar mina fotoobjekt.

_DSC0035.JPG

Internet här är superslött, så det får bli kort och med oredigerade bilder annars får jag sitta här halva natten. Hoppas ni har en go fredagkväll iallafall! Nu ska här sovas, klockan ringer igen om sju och en halv timme och då hägrar Calles och “flytande julgodis”, som reseledaren uttryckte det, innan heldag på julmarknaden. Gonatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *