Sötsaker

Kvällsfikepost och sneaky instagram

Jag ser att några av er har hittat mitt andra lilla instagramkonto – jag antar att det syns som förslag även fast jag trodde jag kunde vara lite subtil, hehe. Det är alltså ett uppstartskonto som jag inte är aktiv med ännu, mer än att jag bygger upp och experimenterar med en liten bildbank så att när jag väl gör allvar av mina verksamhetsplaner så finns det lite skit och lägga out there så att säga. Ska bara finslipa inriktningen en aning. Sen kommer jag jaga er med blåslampa och begära delningar och likes åt åt alla håll och kanter, muhahaha!

Ni andra som inte upptäckt det ännu eller inte hänger på insta – carry on 😉

Den senaste veckan nu har jag verkligen fått tillbaka baksuget (asså KAN man ens säga så, eller är det bara jag som får massa weirda associationer med det ordet?) och har testat en rad idéer – städhjälpen kommer få jobba hårt för sina slantar, minst sagt. Jag är lite ringrostig, det märks, och mäkta handikappad utan min kära bakverktygslåda. Men den kommer byggas upp och tredubblas, sanna mina ord. 

_DSC0031-1.jpg

Bland annat har jag invigt den här mooncake-formen som jag köpte för gud vet hur många månader sen, och testat den på sockerpasta och en cakepopdeg. Effektfulla blir de iallafall!

_DSC0080-1-2.jpg

Samt, under ett samtal på Discord så uppkom frågan vad man mer kan göra med kombinationen ostbågar och choklad. Say no more! Dessa bars är nog ta mig fan lite av en ny favvo här. Väldigt fin harmoni mellan sälta, ost, choklad och krisp-seghet. Se där ett RIKTIGT bra nytt ord!

Jag ska ta med rasket till mina intet ont anande kollegor imorgon så får vi se vad de säger. Brace yourselves!