Uncategorized

Ett fredagshej

Goddagens mina vänner – äntligen fredag igen, och så himla skönt det är att kunna jobba hemifrån idag och få sig lite solljus eller ja – ljus överhuvudtaget. I år är jag alldeles särskilt påverkad av mörkret och tidsomställningen, hur mycket jag än vilar och sover känner jag mig inte 100% utvilad. Kan ju iofs ha och göra med att jag jobbar mer eller mindre dubbelt just nu med, emellanåt. Hehe. Nu har jag iallafall tagit ledigt några dagar nästa vecka, hade arbetstidsförkortning kvar, och då jäklar ska här färdigställas både julkalendrar och produkter till julmarknad, samt ett superroligt uppdrag jag fått – julgodispåsar i julklapp till 50-talet hyresgäster! Nu ska här vikas strutar och smällkarameller som aldrig förr!

P1060722-1.jpg

P1030641-1-1.jpg

Och under morgondagen bär det faktiskt av till Ullared – fyra år sen (!) var det vi var där sist med tjejgänget, nu är det dags igen. I år ska vi stanna övernatt dock, vilket kommer bli oerhört skönt. Jag har inte direkt någon budget och tala om just nu, utan de slantar jag har kvar kommer jag investera i grejer till företaget, sen ut fort som fan och bänka mig i stugan med ett glas bubbel och en chipspåse.

_DSC0432-16.jpg

P1030647-1-1.jpg

Jag vill också passa på och tacka er här som köpt kalender av mig, jag kommer uppdatera på sociala medier för Catching Treasures med, men det är guld värt att ni alla tror tillräckligt mycket på mig för att lägga era surt förvärvade slantar på mina ändå smått above-average-dyra grejer <3 det betyder mycket ska ni veta! EN kalender är kvar, helt otroligt. Vem kommer knipa den sista?

Jag önskar er alla en riktigt go fredag, och en mysig helg, ta hand om er!