Uncategorized

I made it!

Godkänd!

Eller ja, vad jag vet från dagens möte iallafall, sen får vi se om det dyker upp någon surprise i protokollet -men på en direkt fråga till livsmedelsinspektören idag så har jag allt i ordning ute i bakstugan och kan fortsätta producera godsaker. Jag fick till och med beröm för mina rutiner, och för att jag var rejält påläst.

Dessutom fick jag, kors i taket, korrigering och ett “förskott” utbetalt idag så jag faktiskt kan betala mina räkningar och julklappar.

Med det sagt så är bubblet uppkorkat, pizzan är i ugnen, och jag tar äntligen JULLEDIGT!

_DSC0807-1.jpg

Mer detaljer kring det spännande besöket kommer nog i helgen, men tills dess får ni ha en riktigt trevlig fredag, och ta hand om er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *