Livet

Trädgårdsmässa i Medevi

Det bidde visst en väldigt intensiv vecka det här – intervjun med MvT resulterade i förstasideplats (!) och en helsideartikel i tidningen, och det har märkts på besöksstatistiken. Nya ordrar har trillat in, och jag hade min första REKO-utlämning i Mjölby med där intresset var större än jag trodde. Så jag har inte snittat så många timmar i sömn de här dagarna, hehe. Inte bra såklart, men ibland måste jag välja att försaka lite sömn till förmån för att jobba undan beställningar så jag slipper känna ångest över att det inte är fresh nog.

Idag är det Sveriges nationaldag, grattis Sverige! Nu kan man väl ändå säga att sommaren är här med? Igår var det mördande varmt ute, och hela stan var fullpackad av glada människor på uteserveringarna. Nu på morgonen är det knäpptyst sånär som på några måsar, och jag känner redan värmen krypa in här. Jobbar en timme extra idag eftersom det numera är helgdag, men jag har upptäckt att Netflix är proppat av härliga brittiska inrednings-och-trädgårdsserier som jag har sträcktittat på nätterna igenom.

Och apropå trädgård, så tänkte jag visa lite bilder från trädgårdsmässan i Medevi som mamma och jag var på för ett par veckor sen.

_DSC0446-1.jpg

Hade jag vetat om/kommit ihåg den här mässan tidigare, hade jag gärna stått här med mina grejer – men jag ligger lite lågt med utomhusmarknader och har inte riktigt letat efter dem.

_DSC0447-1.jpg

Men det var verkligen supermysigt att komma som besökare och bara frossa i alla blommor.

_DSC0448-1.jpg

_DSC0449-1.jpg

Ovanligt många vovvar var med också.

_DSC0450-1.jpg

_DSC0451-1.jpg

Schyssta lökar!

_DSC0452-1.jpg

Fnissade lite åt denna.

_DSC0454-1.jpg

Mamma fyndade – jag hade ju bara dagen innan gått loss med mitt presentkort på Blomsterglädje, så även om jag var bra sugen så avhöll jag mig faktiskt från och köpa på mig mer. Istället handlade jag lite hantverk och ätbara godsaker.

_DSC0457-1.jpg

_DSC0458-1.jpg

Så fina gamla hus och byggnader här. Jag har en liten naggande fundering som etsat sig fast, om att eventuellt ha bröllopsfest här i framtiden…

_DSC0459-1.jpg

Mysigt att gå här med mamma också och dela ett gemensamt intresse <3

_DSC0460-1.jpg

En påse gott och blandat!

_DSC0461-1.jpg

Nytt för i år, och som gjorde även mig själv överraskad, var hur mycket tid jag spenderade hos de som stod och sålde sina hantverk. Normalt sett kikar jag lite förstrött om jag har råd eller ej av det jag är intresserad av, och kilar vidare. Men nu var jag verkligen noga med att komplimentera tillverkaren, fråga om deras alster, vilka material de använder, varifrån de får inspiration, vart kommer ni vara härnäst? Jag tror det är ett resultat av att jag nu själv vet hur det är att stå som utställare/producent, och att man uppskattar ett genuint visat intresse även om kunden i fråga inte köper något. Jag blev helt förälskad i en otroligt fulsöt fågel i ungefär samma stuk som ovan bild, det var SÅ nära att jag kom hem med en, haha! Men jag ska faktiskt åka och kika på en när budgeten tillåter, för de var hysteriskt roliga och jag är en obotlig sucker för hysteriskt roliga fåglar of all kind.

_DSC0462-1.jpg

_DSC0464-1.jpg

Gamla patinerade lerkrukor och grönt, en solklar favorit.

_DSC0465-1.jpg

Just det, Erikshjälpen hade ju en plats här med…

_DSC0466-1.jpg

…och där gick jag ju loss lite såklart.

_DSC0467-1.jpg

Köpte bland annat en otroligt fin, blåvit OANVÄND kaffekvarn att hänga på väggen, i originalkartong! Måste komma ihåg att ta bild på den och visa för det missade jag tydligen. Dålig bloggare.

Nu behöver vi bara kicka igång köksrenoveringen också så att jag kan sätta upp den, haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *