Livet

Glad påsk!

Jag ska alldeles strax slänga på mig anständiga kläder, och åka in till Blomsterglädje med Malin och shoppa loss bland klorofyll – efter en vecka av minimal sömn, dubbla jobb, starka värktabletter, och ännu ett försäljningsrekord. Så otroligt skönt och vara ledig idag och inte behöva göra ett enda chokladägg till. Nu ska jag bara njuta av trädgård, höns, god mat, hundar, sambo, böcker och att vänta iallafall en dag med att storstäda bakstugan, hehe.

Ville bara önska er en glad påsk! En lite annorlunda påsk för de flesta, med inställda resor, familjeträffar och planer. Mer firande i hemmet och i stillhet. Jag tror vi ändå kommer ta med oss detta, och lära oss av det. Att njuta av det lilla, enkla.

_DSC1414.jpg

_DSC1295.jpg

_DSC1420.jpg

_DSC1322.jpg

_DSC1403.jpg

_DSC1395.jpg

_DSC1354.jpg

_DSC1353.jpg

_DSC1378.jpg

Puss på er, så hörs vi snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *