Daily

Larvigt

* varning för bilder av tjock, lite småäcklig larv för er som är känsliga *

Oj, vilket drag det blev av förra inlägget – som jag ju misstänkte. Debatten är ännu inte avslutad, men just idag har jag behövt lägga energi på annat håll. Vaknade upp riktigt krasslig i morse, har kurerat mig under dagen med Ipren och powernaps och jag tror det ligger en förkylning och lurar som jag lyckats hålla stången ett litet tag till. Ikväll vankas det ju gemensamt födelsedagskalas för Hanna och Malin, klart man ska vara där och slå, om inte klackarna i taket, så iallafall en tå eller två.

Under morgondagen ska jag snagga håret, och sen ska lördagseftermiddagen vigas åt bakverksamheten. Behöver fota en header, redigera de första produktbilderna, fylla i Marcus fina Exceldokument som räknar ut vad produkterna kostar, samt såklart baka mer.

Och så ska jag försöka klämma in lite fler inlägg för jag har så mycket fina bilder att visa upp också.

Tills vidare får ni hålla till godo med den här lilla sötnosen som åmade sig fram på farstukvisten för några veckor sen. En träfjäril tydligen.

P1060092-1.jpg

Stor som satan och med värsta huggtänderna, lovar!

P1060093-1.jpg

P1060100-1.jpg

“Kan försvara sig genom att nypa med käkarna och utsöndra en vätska med en kraftig odör av get.”

GET! Hahahah!

P1060103-1.jpg

Jag fångade upp den i en glasburk och transporterade bort den till ett mer lämplig ställe än just vår dörr. Inga getgaser vad jag kunde känna då iallafall.

Trevlig helg på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *