Irland

33 bast idag!

Efter ännu en otroligt intensiv vecka, var det underbart skönt att komma hem till vårt lilla hus i tisdags kväll. Våren har fullkomligen exploderat här under tiden vi varit borta, det är så lummigt och grönt överallt. Och hela natten nu har det regnat, och ska fortsätta göra så i ett par dagar – underbart! Efter förra sommaren har jag ett helt annat perspektiv på regn och blir glad för alla skurar som kommer. Jag ska åka och köpa vattentunnor och dunkar i helgen och samla så mycket jag kan.

Idag fyller jag 33 år, och ska spendera den hemma här, i lugnet och stillheten. Plantera om alla mina tomatplantor som dragit iväg, mäta upp hur mycket virke som behövs till min upphöjda rabatt, mylla ner gödsel i pallkragarna. Bara skrota runt och göra det jag mår bra av. Inte baka något utan faktiskt äta köpt tårta. Och bara njuta.

Och sen redigera alla bilder från Irland då såklart.

_DSC0018-1.jpg

_DSC0121-1.jpg

_DSC0142-1.jpg

_DSC0021-1.jpg

_DSC0145-1.jpg

_DSC0278-1.jpg

_DSC0215-1.jpg

Men tills dess tackar jag i förväg för alla fina grattisar, och önskar er en lika fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *