Företag,  Livet

Helt däckad – och intervjuad

Slut som artist! Efter en helg där trädgårdsfix stod i fokus och vi fått jobba med muskler som aldrig jobbat förut (och fått varsin 100-årig kropp på köpet) sprang jag dessutom runt som en nackad höna igår kväll och städade bakstugan kliniskt ren, svängde ihop ett par chokladtarteletter med marsipangrisar, och började spontanrensa i skåp och städa badrum efter midnatt på rent adrenalin. Idag kom nämligen Motala&Vadstena Tidning och intervjuade mig – första intervju som företagare och jag har nog aldrig låtit mer osammanhängande, haha! Det är tur att hennes jobb är att få fram en vettigt text av allt.

Nej men det var roligt faktiskt, även om jag bävar lite för bilderna och filmen (!) där jag står och drar dåliga skämt med en tandborste i handen liksom. Förberedde en pralinform för och få “in action” bilder och sen hade jag en färdig form praliner jag skulle banka ur för fotografering med. Och tro fan om inte de där satans pralinerna hade blivit knasigt tempererade och endast gav ifrån sig sex ynka praliner. Värsta antiklimax. Men men, tandborst-splatterbilderna blev nog bättre.

Så – snart i en MvT-tidning nära dig! Iallafall om man bor just här i Motala eller Vadstena då.

_DSC0547-1.jpg

Efter att hon hade åkt, så fotade jag två nya produkter som jag testar – rabarber och syrensirap, som passar utmärkt och ha i bubbel. Sen var ju “någon” tvungen att dricka upp rekvisitan. Synd och slänga.

Så då unnade jag mig att dunsa ner i soffan, pusta ut, äta en bit choklad och skåla med mig själv att jag nu gjort även det här som företagare. Ska bli väldigt spännande och se när artikeln kommer ut, hur den blev, hur jag framstår. Förhoppningsvis mer put together än jag kände mig, hehe.

_DSC0555-1.jpg

_DSC0549-1.jpg

Och där i soffan somnade jag tillsammans med Fidan, och efter en powerwalk med Marcus och dahliaplantering med Kelly, så ska jag nu släpa mig i säng inför ett extra jobbpass. Imorgon ska jag dessutom iväg med tjejerna och skjuta efter jobbet, DET ska bli väldigt kul. Skjuter segerskott till mig själv såklart.

Sov gott med er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *