Uncategorized

Bränd tankeverksamhet

Hej världen! Vad gjorde ni på eran lunchrast igår?

Själv testade jag femtioelva olika recept på marsipan – utan mandlar. Hela köket luktar marsipan nu, och jag luktar marsipan – trodde aldrig jag skulle kunna bli trött på den doften, men jorå.

Jag hade egentligen tänkt och ägna mig åt lite olika testbak i helgen, men nu var det som att någon satt en propp för allt vad pepp, kreativitet och energi heter. Jag hade så himla mycket idéer och planer förra veckan och jag vet inte om jag tog ut mig alltför mycket enbart med allt tänkande, eller om det har och göra med att jag glömde antideppen två dagar i rad, eller båda. Hela helgen var jag precis tvärtom, ingen mening med något, viljelös och melankolisk. Usch vad det är slitsamt och känna så. Och deppigt. Har ju tyckt att jag börjat få in snitsen på det här med och tänka mig för. Men tydligen blir man aldrig riktigt fullärd.

tenor.gif

Det blev iallafall en helg med väldigt mycket soffhäng, bokläsning, och besök hos en blast from the past i form av Jessica och hennes goa ungar. Har packat det jag orkat, skulle egentligen vilja packa ner alltalltallt men det går ju inte än så länge. Men NU – är det mindre än två veckor kvar! Nästa vecka flyttar vi in, helt otroligt. och då börjar min semester med. 

Är så rastlös inomhus nu så det är inte klokt – den sortens rastlöshet som ändå gör en helt handlingsförlamad så att man trots all o-uppdämd energi bara ligger på sängen och spelar Candy Crush för sjuttioelfte gången. Hoppas verkligen att det fina vädret följer med oss in i juni, så vi verkligen kan njuta av det foh realz ute i huset. 

Tills dess, så vankas det GDPR-föreläsning och sista KBT sessionen på torsdag. Jag hoppas ha blivit klar med allt fejkmarsipanbak och kanske dra igång en annan liten hemsida. Eller så får det vänta, ett tag till. Jag måste lära mig att saker måste få ta tid ibland. Svårt när man har planer på att driva ett företag som ska gå med någorlunda vinst, hehe. 

Anyhow, ville mest bara visa att jag levde. Hoppas ni får en go tisdag i värmen!